tiistai 24. syyskuuta 2013

Kurssipalaute

Toivoin kurssin alussa hieman lisää sujuvuutta tekstintuottamiseen. Onnistuin kurssin tavoitteessani hieman. Kurssilla pääsi kirjoittamaan paljon ja siitä on huomattava apua tulevalla koeviikolla. Kurssi oli mukavasti ensimmäisessä jaksossa ja kirjoittamiseen tottui jo heti ensimmäisien kouluviikkojen aikana.

Mielestäni mielipidekirjoitus ja esseekirjoitukset onnistuivat parhaiten. Niitä oli mukava kirjoittaa. Hankalin tehtävä oli tiivistelmä. Tehtävänanto oli hieman epäselvä, teksti oli hankala tiivistää ja ohjeistusta olisi voinut olla enemmän.

Kaikki tekstit kirjoitettiin blogiin ja se oli hyvä tapa tälle kurssille. Keskeneräisiä tekstejä oli helppo jatkaa kotona, eikä tarvinnut pelätä, että ne häviäisivät. Blogikirjoittamisen ansiosta ei myöskään tarvinnut pelätä, että unohtaisi jotain tekstistä. Jos tekstistä unohtui jotain, niin yksinkertaisesti lisäsi sen sinne. Jos kurssilla olisi kirjoitettu konseptille, niin tämä ei olisi ollut mahdollista. Oli hyvä, että kaikki tunnit käytettiin kirjoittamiseen, sillä teoriasta tuskin olisi ollut hyötyä. Tehtäviä oli juuri sopivasti ja aiheet tehtävätyypit olivat hyviä.

1 kommentti:

  1. Hei!


    Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

    Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

    Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

    Ystävällisin terveisin

    Aino Nurminen
    nurmien.aino@gmail.com

    VastaaPoista